Nurofen este indicat pentru:

  • Copiii cu vârste cuprinse între 3 luni și 12 ani pot lua Nurofen pentru copii. 
  • Adulții și adolescenții au la dispoziție o gamă de drajeuri, comprimate filmate și capsule moi în funcție de necesități.
  • Gama de produse Nurofen include de asemenea alte opțiuni cum ar fi forma farmaceutică de emplastru medicamentos cu acțiune locală.

Consultați medicul sau farmacistul înainte de administrarea de ibuprofen dacă sunteți o persoană în vârstă.

Nurofen este adecvat pentru copii?

Ca orice părinte, nu doriți să vă vedeți copilul suferind de durere sau de febră. Indiferent de vârsta copilului, este normal să vă faceți griji pentru el și să vă întrebați dacă procedați corect. Dacă sunteți în căutarea unui calmant al durerii adecvat, Nurofen pentru copii este un medicament lichid plăcut la gust, fără zahăr, coloranți, lactoză, benzoați și celuloză, conceput pentru a acționa direct asupra durerii și a febrei la copii. 

Puteți de asemenea să consultați articolele noastre pentru a înțelege durerea copilului și puteți consulta recomandarea de dozaj pentru a afla doza corectă de ibuprofen pentru copilul dumneavoastră.

Nurofen este adecvat pentru persoanele în vârstă?

În cazul în care aveți o vârstă înaintată sau aveți grijă de o persoană în vârstă, consultați medicul sau farmacistul înainte de a utiliza Nurofen. Medicul sau farmacistul va întreba despre alte medicamente pe care le luați și despre afecțiunile pe care le aveți înainte de a decide dacă Nurofen este adecvat pentru dumneavoastră.

La recomandarea medicului, puteți utiliza produsele Nurofen pentru calmarea mai multor tipuri de dureri inclusiv durerea reumatică și artritică.