Sari la conținut

Aflați mai multe despre beneficiile și istoria Nurofen

De ce Nurofen?
De ce Nurofen?
  • Succesul Nurofen este rezultatul a peste 30 de ani de cercetare și dezvoltare. Suntem experți în durere și suntem aici pentru a vă ajuta.
  • Nurofen conține ibuprofen, ce calmează eficient durerea și reduce inflamația.
  • Inovația continuă face ca Nurofen să fie cel mai vândut medicament cu proprietăți analgezice, fără prescripție medicală din România. Dorim să-i ajutăm în continuare pe români să țintească sursa durerii pentru a-și trăi viața fără limite.
  • Dezvoltat în Marea Britanie

Povestea ibuprofenului începe în 1953 și se datorează unei echipe conduse de un farmacist tânăr și înzestrat pe nume Dr Stewart Adams. Este o poveste despre perseveranță, pasiunea pentru știință și, mai presus de toate, despre dorința de a ajuta oamenii.

Povestea Nurofen

Anii 1950O misiune personală pentru a îmbunătăți viața persoanelor cu poliartrită

În anii 1950, exista o nevoie disperată de pentru medicamente noi pentru calmarea durerii și reducerea inflamației provocate de poliartrita reumatoidă. Aspirina era medicamentul utilizat în mod obișnuit, care reușea să ofere într-o anumită măsură calmarea durerii și efect anti-inflamator, însă provoca și reacții adverse digestive destul de importante. Dr Adams și-a pus în cap să descopere o alternativă de tratament mai puternic, dar și mai sigur.