DESPRE NUROFEN

NUROFEN: ȚINTA LUI ESTE DUREREA !

De la dureri de cap la dureri de spate, simptome de răceală și gripă, dureri dentare sau febră, veți găsi aici informațiile necesare pentru a face o alegere adecvată cu privire la produsul Nurofen potrivit pentru dumneavoastră.

Pe lângă articolele utile, Nurofen.ro vă ajută să înțelegeți mai bine durerea, modul în care acționează fiecare produs Nurofen și modul în care trebuie utilizat pentru rezultate optime. 

Succesul Nurofen este rezultatul a peste 50 de ani de cercetare și dezvoltare. Suntem experți în durere și suntem aici pentru a vă ajuta.  

POVESTEA NUROFEN 

O DESCOPERIRE INOVATOARE 

Povestea începe cu descoperirea ibuprofen, substanța activă din Nurofen.

Totul a început în anii '60 când trei oameni de știință conduși de Dr. Adams, de la Boots Pharmaceuticals din Londra, au descoperit un antiinflamator eficient, cu tolerabilitate ridicată.

Au sintetizat o formulă inovatoare pe care au denumit-o ibuprofen ce calmează eficient durerea și reduce inflamația, cu puține efecte secundare. Astfel, medicii din întreaga lume au avut o alternativă care s-a dovedit a fi foarte utilă.  

NUROFEN: IBUPROFEN DEVINE ACCESIBIL TUTUROR  

În 1969 ibuprofen a fost pus la dispoziția publicului, însă nu era disponibil decât pe bază de prescripție medicală. Abia în anul 1983 când ibuprofen a fost lansat ca medicament fără prescripție medicală sub denumirea de Nurofen, acesta a câștigat recunoașterea publică fiind un antiinflamator eficient de zi cu zi. 

MAI MULT TIMP PENTRU JOACĂ. MAI PUȚIN TIMP PENTRU DURERE. 

În 1993, Nurofen a fost prima marcă ce a dezvoltat un medicament pe bază de ibuprofen pentru sugari și copii. Lansat sub denumirea de Nurofen pentru copii, acest medicament calma durerea și reducea febra la sugarii cu vârste de peste trei luni. În zilele noastre multe mame din România au încredere în Nurofen pentru copii pentru calmarea durerii și reducerea febrei.

POVESTEA CONTINUĂ

La fel ca și în dezvoltarea ibuprofen, Nurofen continuă pe același drum pentru a găsi noi modalități de a furniza antiinflamatoare eficiente în România. Acest lucru se reflectă în gama tot mai largă de produse Nurofen destinate unor afecțiuni specifice, cum ar fi Nurofen Răceala și Gripă, precum și în dezvoltarea de formule de ibuprofen, cu absorbție rapidă cum ar fi Nurofen Express Forte 400 mg capsule moi. 

Această inovație continuă face ca Nurofen să fie cel mai vândut analgezic fără prescripție medicală din România. Dorim să-i ajutăm în continuare pe români să țintească sursa durerii pentru a-și trăi viața fără limite.