Nurofen Express Forte capsule moi

(conţine 400 mg ibuprofen)

Noul Nurofen Express Forte
mai rapid decât durerea

Cefaleea este experimentată de aproape oricine de-a lungul vieţii, fiind motivul principal pentru care pacienţii apelează la medicamentele fără prescripţie medicală.
Nurofen 200mg tablete

Noul Nurofen Express Forte

  • acţionează rapid şi eficient împotriva durerii de cap
  • efect îndelungat de pâna la 8 ore
  • prima capsulă moale cu 400 mg ibuprofen solubilizat.

Prima capsulă moale cu 400 mg de iubuprofen solubilizat, din România, astfel, absorbţia este de 2 x mai rapidă decât a comprimatelor standard.

Nurofen Express Forte 400 mg capsule moi, este absorbit de două ori mai rapid*, astfel: stratul exterior de gelatină începe sa se dezintegreze foarte rapid in stomac, permiţând ibuprofenlui solubilizat să se absoarbă la nivelul intestinului subţire, rezultând o acţiune rapidă impotriva durerii de cap.

Noul Nurofen Express Forte este indicat în tratamentul simptomatic al durerilor de intensitate uşoara pâna la moderată, cum ar fi cefaleea.


*decât comprimatele standard

Doze şi mod de administrare:

Adulţi şi adolescenţi cu greutatea peste 40 kg (12 ani +), la nevoie, 1 capsulă, administrată cu apă, la minim 6 ore.

Maxim 3 capsule/ zi.

Ce este durerea?

Adesea cauza durerii este evidenta: o vânataie, un picior fracturat etc. Dar sunt momente în care sursa durerii nu este usor de identificat.

Afla mai multe informatii.

Ramai in forma

Cativa pasi pentru a te simti mai bine

Exercitiile fizice sunt o parte importanta a unui stil de viata sanatos. Este si o modalitate de a intalni oameni noi, sa iti mentii silueta, imbunatati ritmul cardio vascular, dar si de a-ti creste nivelul energiei si tonusul mental. Indiferent daca esti tanar sau batran, ai mai fost sau nu pana acum intr-o sala de fitness, nu este niciodata prea tarziu sa introduci exercitiul fizic in viata ta zilnica. In continuare, iti vom sugera cateva modalitati prin care sa devii o persoana activa. Trebuie retinut insa faptul ca inaintea inceperii unui nou tip de exercitiu trebuie discutat cu medicul.


Terapii alternative

Ingrijeste-ti corpul, mintea si spriritul

Pe langa medicina traditionala, multe persoane folosesc terapii alternative pentru a scapa de durere. In aceasta sectiune veti descoperi mai multe tipuri de terapii alternative, ajutandu-va sa deveniti o persoana mai activa.

Afla mai multe informatii